vineri, 3 ianuarie 2014

Protejarea unghiile de la supraexpunerea la chimicale

Corpul nostru este compus din produse chimice și astfel sunt unghiile noastre . În plus , rutina de zi cu zi ne expune la substanțe chimice la domiciliu , la locul nostru de muncă , pe stradă , în formă de fum , praf și, practic, în toate produsele pe care le folosim . Utilizate în produse chimice proporție cum ar fi creme , spray-uri și așa mai departe a proteja pielea noastra de imbatranire si daune și se adaugă la frumusetea noastra . În mod similar , folosit în exces aceleași produse pot provoca chimice asupra expunerii și reacții alergice asupra organismului nostru .

Modele Unghii 2014
Alergiile sunt o reactie a sistemului nostru imunitar și sunt o formă de hipersensibilitate în cazul în care celulele albe din sange se excesiv activat și cauza inflamație , roșeață , furuncule , febră . La un spa de unghii , tehnicianul și clienții sunt în mod constant expuse la substanțele chimice care sunt utilizate pentru a trata unghiile . Aceste substante chimice ar trebui să fie utilizate cu atenție pentru a preveni supra expunere la rândul său, ceea ce poate duce la deteriorarea unghiilor cu gel . Prin urmare, cui tech ar trebui să acorde o atenție la fiecare pas în tehnica de sporire a unghiilor de la prepararea de produse chimice de aplicare și, în final de finisare .

Alergiile pot să apară fie în etape pe o perioadă lungă de timp sau imediat după o scurtă expunere la o anumită substanță . Dermatita de contact alergica este o afecțiune care se dezvoltă ca rezultat al sensibilizare a pielii pe o perioadă de timp din cauza expunerii unei substanțe pentru câteva zile sau ani . Acesta este caracterizat de vezicule, mâncărime , eritem, edem alpielii , care este prezentă înzona de contact asubstanței alergice . Dermatita de contact iritanta se dezvoltă ca urmare a expunerii pe termen scurt grea sau o expunere lungă redus la o substanță . Iritante chimice sau intră sub piele și reacționează cu țesuturile la deteriora pielea . Rezultatul este prurit , edem , leziuni ale pielii cum ar fi vezicule și solzi .

Ca tehnicienii de unghii veni în mod constant în contact cu praful de unghii , geluri , acrilice , grunduri , îndepărtarea poloneză , acestea sunt sensibile la alergii și ar trebui să ia măsuri de precauție adecvate pentru a se proteja . Clientii pe de altă parte, se pot dezvolta alergii la unele modele unghii cu gel și produse cum ar fi geluri , acrilice , de îndepărtare care pot provoca daune pielii și unghiilor .

Câteva sfaturi care tehnicienii de unghii ar trebui să păstreze în minte , pentru a evita chimic peste expunerea la acestea și clienții sunt :

• Păstrați salon curat - folositi lenjerie curată pentru fiecare client , vezi că toate echipamentele este sterilizat înainte și după utilizare , saci de gunoi sunt schimbate zilnic .

• Menținerea igienei personale - să poarte îmbrăcăminte adecvată pentru a proteja pielea de praf de unghii , purta o mască pentru a ține departe de praf și mirosuri frecvent modificarea acesteia și nu trata masa de lucru ca o zonă de luat masa . Produse chimice nedorite pot trece în produsele alimentare și poate cauza reacții adverse .

• pregătirea cu atenție zona de lucru înainte de fiecare întâlnire client , astfel încât să nu se termină amestecarea substanțelor chimice greșite într-o grabă și provocând pagube de unghii client .

• Utilizați și stoca toate produsele de îngrijire a unghiilor cu gel conform instrucțiunilor producătorului și să nu încerce să se amestece cantități neavizat ca acest lucru poate cauza ghinioane , cum ar fi arsuri pe piele și deteriorare a unghiei .

• amesteca numai cantitatea de lichid va fi nevoie pentru aplicare și nu mai mult . Acest lucru va evita risipa precum și limita cantitatea de vapori dăunători care va fi emis .

• Păstrați spa -ul bine ventilate pentru a elibera orice vapori și mirosuri care pot persista pe după un loc de muncă de unghii .

• Păstrați o mică zonă în jurul cuticula liber de orice produs , pentru a permite aplicarea de a stabili ferm și pentru a evita supra-expunere a chimice pe unghiei .

• Nu păstrați perii umede pe prosoape sau fără discriminare ștergeți-le cu orice ti iese in cale . În loc să utilizați prosoape de unică folosință .

Menținerea acestor standarde de igienă de bază, va merge un drum lung în prevenirea orice alergii sau chimic peste expunerile față de tine și clienții dumneavoastră . Standarde ridicate se vor adăuga , de asemenea, extrem de cartea de numire .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu