vineri, 3 ianuarie 2014

Investiti in modele profesionale pentru unghii cu gel


Unghiile cu gel au devenit o furie în industria de îngrijire a unghiilor și sunt aici pentru a rămâne . Aplicarea corectă vă oferă un finisaj perfect , arata si se simt în comparație cu cele ale unghiilor naturale și , de asemenea , face dureze mai mult , fără a deteriora unghiile . Aplicarea corect asigură , de asemenea, clienții dumneavoastră sunt întotdeauna fericit și să păstreze intorc pentru a încerca modele mai noi .

Cele mai noi modele unghii cu gel in 2013

Nu este întotdeauna ușor pentru a obține look perfect . În primul rând , trebuie să fie o tehnologie de unghii calificat , un cosmetolog licențiat sau o persoană cu experiență considerabilă în segmentul de îngrijire a unghiilor . În al doilea rând , și cel mai important este de a avea modele unghii cu gel . Un kit complet cu toate rechizitele joacă un rol important în obținerea dreapta ta de aplicare . Corecte echipamente si geluri de calitate într-un singur kit va ajuta să vă finaliza activitatea cu ușurință , fără a hassle de cautare pentru sau înlocuirea unui produs și a compromite calitatea . Un kit va asigura , de asemenea, coerență în practicile de lucru .

În plus față de manichiura si pedichiura kit-ul regulat , în mod ideal, acestea sunt elementele esențiale care trebuie să fie echipate cu pentru aplicare gel de unghii . Ele vă vor ajuta să construi , întreține și repara orice deteriorare a unghiilor și a obține aspectul necesar .

• Vopsea de bază , constructor , geluri primer - acestea sunt aplicate după ce a unghiilor a fost dezinfectate și pregătit pentru prima cerere . Un gel subțire strat de bază se aplică și apoi vindecat sub o lumină UV, așa cum se recomandă de către producător . Substanța lipicios lăsat pe întărire este șters cu un aspirator de gel .

• Sigilarea și finisare gel - acest lucru este aplicat pe unghii vindecat de un finisaj lucios . Asigurați-vă că să se aplice uniform , pentru a preveni formarea de bule de aer . Dacă vedeți imperfectiunile minore în cererea dumneavoastră le puteți repara cu un tampon de 3-4 mod și imperfecțiunile majore ar trebui să fie în totalitate buffed oprit și a început din nou .

• alb și roz Geluri - pentru manichiura French

• ulei de cuticule - pentru înmuierea și de lucru în zona de cuticula în timpul etapei de pregatire .

• perie Gel - peria corect gel va da ușura în aplicarea straturilor de gel , fără formarea de bule de aer . Dimensiunea recomandată este de 6 sau 8 pentru cele mai bune lovituri .

Alte echipamente de care aveți nevoie este bara abrazivă cu o granulație de circa 180 , forme de unghii , unghii adeziv , foarfece deltoid , propulsare pentru cuticule pentru a finaliza setul . De asemenea, este recomandat să investească într-un deget practică, în cazul în care acest lucru nu vine cu kit -ul . Acest lucru vă va ajuta să vă perfecționa abilitățile dumneavoastră de perfecțiune . Unele seturi pot veni cu o lampă UV pentru procesul de vindecare . Altfel va trebui cu siguranță să investească într-o singură pentru a completa colecția .

Oricare ar fi alegerea ta de kit , aveți grijă să citiți instrucțiunile producătorului înainte de utilizare și când este utilizat cu grijă , kit-ul dvs. veți obține rezultatele pe care doriți să realizeze . Este în valoare de investiții , dacă sunteți în căutarea pentru aplicații profesionale . Elevi cui vor găsi acest o alegere ideală pentru a începe cu primul lor de aplicare , deoarece aceste kituri conțin toate echipamentele de bază pentru o aplicare completă și aprofundată .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu